Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 29. joulukuuta 2011

Pissaläikkä, tarjoilu ratikassa ja kynsien miestä, jos ei muuten.

Uudet kynnet, joilla avata nuuskapurkki sormien murtumatta.  Tai sitten Marikan nakit, joilla se kynsii itselleen viimein miehen hääverkkoonsa.

Se oli vahinko!!!!

Ratikan tarjoilut. Sen pissaläikän jälkeen tosin ei Marikalle enää tarjoiltu.


Eilen keskiviikkona olimme Marika ja Iriksen kanssa ystävättäremme Penan synttäreillä. Hän täytti 16. Istuimme hänen 19 neliön linnassaan ja joimme. Kun kello tuli 23, halailin vessanpönttöä ja oksensin kaikki aiemmin syömäni maissit ulos. Oletteko koskaan syöneet maissia ja oksentaneet? Se tuntuu melkein samalta kuin oksentaisi perunaa. Paksulta ja kokkareiselta.

Sen jälkeen jatkoimme Abiin, koska se on kantapaikkamme. Siellä join hallitusti lisää. Marikasta ja Iriksestä ei edes puhuta, koska ne oli jo niin kännissä. Ettette usko edes. Iriksen silmät katsoi itään ja länteen ja Mara oli kieli solmussa. Mutta koska rakastan itseäni ja Kaija Koota, puhun siitä mistä tiedän.

Sen jälkeen menimme Pacificoon, jossa oli kolmen euron drinkki llta ja Pena saapui sinne synttäriarmeijoineen. Istuimme siellä polvet korvissa monen tunnin ajan, ja minä olin valmis jatkamaan.

Ongelma oli vain, että Marika ja Iris eivät. 

Ne ottivat taksin ja lähtivät kohti Grania. Marika yritti posket pullollaan herutella ajajalta alennusta, mutta sai palkakseen vain bissen. Ja kolmen euron myönnytyksen. Lisäksi ajontaitaja kehotti Marikaa menemään hoitoon, ja tarjouitui etsimään lähimmän apteekin. Mara luonnollisesti kieltäytyi olemasta pöpipää.

Itse olin sillä aikaa Städärissä, joka lienee kuuluisa siitä että siellä on strippareita ja se on neljän asti auki.

Join kultaa Poppiksen ja Gulli-Heikin kanssa, tulin kotiin puoli viisi yöllä ja söin ranskalaisia.

Aamulla oli vähän päänsärkyä, mutta uuteen nousuun! Sillä se lentokonehan ei nouse tarpeeks korkealle ja tarpeeksi lujaa, se lentokone nimittäin, jolla me lennetään Marikan kanssa kuun puolessa välissä Egyptiin tekemään vallankumousta.


Mun ja Marikan kyyti takaisin baarista hotelliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti