Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Viikonlopusta pitkä ilo


Vielä yhdet terveiset Egyptistä. kuten näette mun goottivaatteista, aavikolla ei aina ole lämmin. Enkä nähnyt yhtään keidastakaan, mutta taustalla on pyramidit ja mun poikaystävä.


Mä olen nyt yksin kotona, sillä Marika on jollakin valokuvauskurssilla vokottelemassa alastomia miehiä. Se on kuulemma keskellä Suomea, korvemmassa kuin Mänttä tai Kauniainen ikinä, ja lähin Alko on 12 kilometrin päässä. Siideripäinen Marika on saanut itselleen jälleen stalkkerin, joka seuraa sitä joka paikkaan ja kertoo tyhmiä juttujaan ja näyttää lievästi apinalta. Käskin Marikan keskittyä kouluun, ja ottamaan oikein monta taiteellista alastonkuvaa Voionmaan söpöistä pojista. Meidän vessan kasariporno alkaa nimittäin pikkuhiljaa kyllästyttämään.



Päivän aiheeseen: Meidän kamalaan uuteen sohvaan. Heräsin sunnuntaina Marikan soittoon. Mulla oli darra, sellainen olo, että olisin jäänyt kuvan metron alle. Ainakin kolme kertaa.

(Tilannetta kuvaa se, että olisin tosissanut ehkä jopa saanut edellisenä iltana, vielä ihan mukavalta pojalta, jolla ei tietääkseni ole rikostuomiota, syöpää tai psykopaattisia piirteitä, mutta sammuin kesken. Ehdin jo avata vyönsoljen ja kaikkea. Olen idiootti siis ja ainakin nolo.)

Valitettavasti kuvan metro on meidän uusi sohva, jonka Marika oli hommannut meille internetin roskalavalta. Se on mukava istua, helvettiä kantaa ja jäätävän rumaa katsottavaa. Se muistuttaa darraista metroa. Ja se muistuttaa mua darrasta joka kerta kun katson sitä. Ja voitte uskoa, se on vieläkin rumempi livenä!


Tässä naamiointi ja sisustusyritykseni. Taas Gunillavinkkejä! Ja huomatkaa, olen ahkerasti tehnyt läksyjäkin, kun Marika ei ole häiritsemässä. Ja sorjaa sorkkaanikin saatte ihailla, suihkunraikasta. Ei kasva karvaa ei, lihahan on silloin pilalla.


Tässä on sitten totuus. Tulkaa metromatkalle meille, Marika tarjoaa punaviinit ja minä hauskat jutut!

No, ne tyypit sitten toivat tmän kyseisen hirvityksen meille. Onneksi Pena ja Poika olivat vielä meillä, joten he auttoivat muutaman promillen humalassa kantamaan sohvan keittiöömme. Se ei nimittäin mahdu mihinkään muualle, ei edes siihen komeroon johon joskus taannoin piilouduin. Sohva ei tippunut kuin kaksi kertaa hankeen kolmen metrin matkalla.

Oli Penalla ihan oikea tehtäväkin täällä. Koska hänellä on pisin penis, jonka tiedän, hän toimittaa remonttirekan hommia meillä. Sunnuntaina olimme sopineet, että hän asentaa meille sokeripalalampun eteiseen. Ja se onnistuikin lopulta, vaikka mietimmekin kaikkia naru + teippi viritelmiä. Eteinen näyttää edelleenkin ihan vankilalta, mutta ainakin siellä on valoisaa. Sitten Pena viritti tietokoneeni ja poisti muutaman viiruksen. Minä tarjosin vähän humalaa. Pena vietti täällä loppu illan kehräten, kunnes ahdistui, koska minä sammuin jälleen ja karkasi takaisin henkiseen kotiinsa Kallioon. Hetken luulin jo käännyttäneeni hänet paremmalle puolelle, koska Pena julisti: "Astah, tännään meh mennääh Viherlaakshoon, koska mä haluan ja trviin MUNAA."


Perjantaina oli muuten ihan helvetillisen tylsät bileet koulullamme. Kuvan discopallo ei siis liity tarinaan.

Luoja, miten hermoa raastavaa jos seuraavan päivän tarinat juhlista eivät ole eeppisiä ja sen tietää jo juhliessa. Ehkä minua toisaalta myöskin hidasti se, että seuraavana päivänä oli töitä. Eikä bileissä kai muuta tylsää ollut kuin minä ja minun viihtyvyyteni. Lähdinkin sitten jo puolikymmeneltä nukkumaan. (Sain moitteita kovasta äänen käytöstä, ja kaipasin Marikaa kahta kauheammin, koska siinä on toinen raspikurkku, joka osaa juhlia.) Kun raskas ovi painautui takanani kiinni, kuului vielä minulle tarkoitettu (muttei korvilleni) toteamus: "Vittu mikä vanhapiika!"

Mutta lauantaina oli kivaa! Olin darrattomana töissä, ja näin myöhemmin Om'pussa vanhoja, vanhoja ystäviäni Meppeä ja Fellua, heitä olikin jo ollut ikävä! Fellu oli ollut purjehtimassa Intiassa ja näytti erinomaisen kauniilta ja innostui myöskin ruokkimaan viinanhimoani ja jatkoimme Tavastian lauantaidiscoon. Toivoisin, että voisin sanoa olleeni cool, mutten ollut. Pilkun jälkeen istuin baarijakkaralla pakottaen kiinalaisen blokkarin antamaan minulle kaikki pohjat koristaan...


Mutta Om'pussa oli kiltit baarimikot! Minulla on aina vakiodrinkki, 24 centtiä viiniä, pari jäätä ja pilli, mieluiten punainen. No, koska nämä baarikallet eivät saaneet kaikkea mahtumaan samaan lasiin,he laittoivat vähän ekstraa ja kaatoivat mulle täyden tuopin. Siitä johtuukin, että loppuillan olinkin kuninkaana.

Gunillaviisaus lopuksi: Käytä aina juodessasi pilliä, sillä se säästää hampaita ja alkoholi imeytyy vaahdon muodossa nopeammin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti