Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kaksi pulloa viina, kukapa ei siihen pystyisi?

Huh huh!

Gunilla Gorilla Marika saapui Helsinkiin myöhään torstai-iltana. Perjantaina Astan ja Marikan kaveri Pena oli saanut kolme halpaa lippua Hamalet-näytökseen Kansallisteatteriin. Hamlettina oli ihana Eero Aho, johon Asta rakastui. Koko perjantaipäivä oli kiireinen. Asta ja Marika kävivät treenamassa Itäkeskuksessa (lue: istuivat hierontatuoleissa) ja Hamlettiin tuli vähän kiire. Käheä-ääninen Pena odotti heitä perse pinkeänä, kun Asta ja Marika kurvasivat viittä vailla alkamisaikaa näyttelijöiden parkkiin sakkopaikalle.




Näytöksen jälkeen oli Akatemian ystävänpäivä bileet, jotka oli peruskauraa. Koulutoverimme saivat taas olomme (varsinkin Astan) tervetulleeksi ja hyväksytyksi. Asta on kuitenkin oppilaskunnassa ja sen oli pakko jäädä siivoamaan muiden jälkiä, kun valomerkki oli tullut. Lohdutuksena toimi kuitenkin säkillinen popkornin ja keksien jämiä, jotka kiikutettiin seuraavana päivänä Samin synttäreille.



"Marika vedä nopeampaan, on jano!" Kauppaan pitäisi aina mennä pulkan kanssa. Se on tyylikkäämpää, kuin ostoskassi.


Nämä kaikki on historiaa tänään. :(


Pullohaukka ja saalis.


Marika oikeasti veti Astaa pulkassa, vaan kuinkas sitten kävikään. Naru katkesi ja Marika lensi perseelleen hankeen.


Samin jutut on muuten tän tasoisia: 

http://pallinimun.blogspot.fi/

Noh lauantaina oli siis Samin synttärit Vallilassa, jonne saatiin kyyti.Vallilassa saatiin olla ihan liian vähän aikaa, ennen kuin mentiin kaupunkiin Aiméen kanssa. Rahat juomiseen oli saatu lokkeilemalla pulloja eilisistä koulun juhlista. Niistä ei kuitenkaan paljoa herunut (2,50 €)mutta Marika oli parustautunut kahdella pullolla viinaa. (Hyvä idea, suosittelemme! Jokaisen hienon naisen tulisi pystyä juomaan puoliksi kaverinsa kanssa kaksi pulloa viinaa, pullollinen viiniä, lukematon määrä siidereitä ja kaljaa.)

Bileissä Gunilloiden ääni kaikui komeimpana ja Marika kauppasi bändinimeä pojille ("Nännipihan pojat, she on thoshi hyväh nimi, shaatte käyttää shitä.") Jostain syystä pojat eivät innostuneet.

Matka jatkui Molly Malonesiin. Tällä kertaa Astakin pääsi sisään. Etsitiin kivoja poikia tarjoamaan siidereitä (7 euroa jumalauta, sillä saisi kokonaisen viinipullon alkosta!) Tarjoajia ja tanssittajia kyllä löytyi, mutta aamulla Marikan ensimmäiset sanat Astalle olivat: "Miksi mää herään taas sun lattialta?"

4 kommenttia:

  1. Miksi Marika taas heräsi Astan luota?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, niin nyt käy vaan joskus :( Ei komeat pojat huoli meitä luokseen. t. Asta

      Poista
  2. Aina ei voi voittaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei niin : ( Vielä jatkuu samat kujeet!

      Poista