Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 8. maaliskuuta 2012

Nälkä

48 lukijaa ja sitten ylitämme 3000 rajan. Oi, oi, se olisin mun mielestä jo juhlimisen arvoista. Kevät! Ja hääteemojen lisäksi kaikki voisivat pukeutua Gunilloiksi. Eilen kävi muuten vuokranantaja tarkastelemassa kotiamme. Se oli kehunut sisustustamme Marikalle.

Joillain on maku sormessa ja sormi perseessä. Toki viihdyn kotonamme, vaikka ovet tippuvat saranoitlaan ja alusvaatteet kuivatetaan patterin päällä.

Kevät maistuu shampanjalta, sellaiselta oikealta, jota ehkä kerran elossani olen maistanut, silloin kun en edes tiennyt sen olevan shampanjaa. (olin saleen kännissä.) Ja älkää yhtään elvistelkö shampanjallanne! Se ei nykyisin ole oikein minkään arvoista, Shampanjan maakuntaa on nimittäin laajennettu Ranskanmaalla.
Marika lähtee tänään Ruotsin laivalle, ja se on luvannut tuoda Gunilla 2:lle nusutavaraa. Sillä on saksalainen tyttö käymässä, ja ne menee Viking Linelle bilettämään Laura Voutilaisen tahtiin.

Gunilla Kakkosella on kova nälkä, koska se on paastolla.



Kuvien katseleminen auttaa? No ei kyllä. Pöytä näyttää suklaalevyltä, oma käsivarsi grillikyljykseltä ja lapaset letuilta, rinnat munkeilta ja auringonpaiste fariinisokerilta.



Kohta on pääsiäinen! Marika tykkää mignonmunista, mutta mä tykkään kindereistä. Niissä on nimittäin ihan liikaa rahamäärään verrattuna. Siinä saa yllätyksen!


Oon varma että ihmiset on erehtynyt, ei kulta ole kovaa ja kylmää, vaan rasvaista ja pehmeää.

Voisin syödä vastaan kävelevät koiranpennut, pikkulapset ja koivikon.

Muuten, Facebook. Oletteko huomanneet että se joka erotetaan kavereista, niin se on tavallaan häviöllä? Deletoiminen on ehkä ruminta, mitä toiselle voi tehdä. Hah hah haa! No ei kyllä, ketä kiinnostaa? Oisi kyllä siistii nähdä aina ne, jotka on poistanut sut. Ja parhainta olisi jos pitäisi laittaa perustelut siihen.

Esim: "Ihan vitun ruma ja ärsyttävä." "Dokaa liikaa, olen juuri tullut uskoon." "Alkaa aina ottaan eteen, kun katon sen kuvia."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti