Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kaikki saa, mut komiat ensin!

Gunillat on siis Seinäjoella.

Marikalla oli eilen tuparit, jotka onnistuivat sangen ovelasti ja hyvin. Asta ja Pena saapuivat paikalle Maran kyydissä, joka oli äkäinen koska a) Penalla oli darra ja b) molemmat myöhästyivät tapaamisesta yli puoli tuntia. Pena muuten oksensi kesken automatkan jonnekin pohjanmaalaiseen peltoon, traktorin kääntöpaikalle. Oksu jatkui myös liikkuvassa autossa, jolloin onneksi ehti myös rullaamaan ikkunan alas ja takana ajavalle seurasi mukava ylläri eilisen pizzan muodossa.

"Jos sanon jotain kavereilleni, niin myös tarkoitan sitä. Kaikki tietää, että oon tosissani." Olympiastadion raikui Marikan kiukusta.

Marika innostui ajamaan kilpaa rallia joidenkin hyvinkääläisten amisten kanssa motarilla. Asta lähetti viestin johonkin tekstaripalveluun, jolla saatiin tietää autonomistajien nimet ja sen, että se mersu ei oikeasti ollut vielä kokonaan maksettu! Asta näytti pojille myös kansainvälisen käsimerkin, mutta ei sitten lopulta uskaltanut laittaa viestiä FB:ssä. Niillä oli muutenkin ihan kamalia kalastus-ja autokuvia koko sivu täynnä.

Tupareissa oli porukkaa, mutta ei liikaa. Notta ristus isännät on täällä komioita, totesivat Asta ja Pena ja Pena jopa totesi, että täällä on ainakin kokonaan hetero. Hamraassa Helsingissä sitten takaisin piirakkapuuhiin.


Tänään vaelsimme darrassa lakeuksien Subiin alennusten perässä. Marika kauppasi Astalle ja Penalle ja vanhoja vaatteitaan ja hyviä kauppoja tuli. Pena vasemmalla, Mara keskellä ja Asta oikealla. Marika meinaa, ettei poket tunnista sitä naamari päässään.



Siinä on sitten Pena ja Asta Seinäjokelaisen nähtävyyden Lakeuden ristin edessä. Astalla on ihan kauhea darranaama, mutta se annettakoon hälle anteeksi. Ennen suihkua ja meikkien pesua täytyi käydä metsästämässä ja hakeamassa uutta siideriä! :)

Kerromme sitten myöhemmin miten Asta lensi Karmasta ulos, miten Asta ja Penan liftireissu päättyi ja selviytyikö Pena darrastaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti