Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 5. marraskuuta 2012

Halloween oli täällä.


Marika oli Helsingissä käymässä ja Gunilloilla oli koko viikonloppu ohjelmaa täynnä. Perjantaina oli Astan ja Lauran yhteisbileet Pasilassa Lauran luona. Asta pukeutui "veriseksi naiseksi" ja Marika oli muuten vain musta mörkö. Laura oli koristellut kämppänsä tosi hienoksi, siellä oli revittyjä roskapusseja ja boolia. Hauskaa oli myös eräs kummitus, joka oli saapunut Kluuvista saakka ilman kenkiä. Varpaat jalat teki siitä vähemmän pelottavan, mutta kyllä se silti voitti parhaan asun palkinnon, eli minttuviinapullon.

 

 Lauran serkku oli kanssa panostanut myös asuun ja askarrellut legopäähineen. Se oli tajuttoman hieno ja Asta pääsi kokeilemaan sitä. Myös booli oli hyväåä (ylläri).


Laura oli pukeutunut armytyypiksi, sillä oli joku kirjainyhdistelmäkiväärikin tilattu netistä.


Juhliminen on rankkaa työtä. Onneksi Astan työpaikalla on hierontatuoleja, jossa Mara voi treenin jälkeen rentoutua. 


Asta teki töitä, totta kai.


Sillä aikaa, kun Marika treenasi...


Niin tosiaan! Lauantaina oli toiset kekkerit Tiinan kommuunissa Sörnäisessä! Pinjellä oli maailman hienoin asu, se oli murhaajabanaani. Vittu se oli pelottava ja A ja M pelästyivät mennessään hakemaan Pinjeä sen asunnosta Kurvista. Pinjen ja Tuulin uusi kissanpoikanen Pyyrö oli ihana. Se oli hännätön poikanen, ihan pieni ja tosi aktiivinen. Nimettiin se uudestaan Pekaksi, koska ei tykätty Pyyröstä, joka ei sopinut sille. (Sori Pinje.)

Tiinallakin oli bileisiin panostettu. Booli oli mustaa ja siinä oli mustaherukoita. Gunillat istui hetken täydessä kämpässä, kunnes lähtivät Abin baariin. Marika suuttui, kun Asta ryntäsi pelaamaan shakkia erään herrasmiehen kanssa. Noh, Marika sai lopulta myös tarpeekseen, koska Asta kaatoi vahingossa sen päälle olutta ja sen pöksyt kastuivat. Asta jatkoi seuralaisen kanssa Prkl-nimiseen juottolaan, koska ei päässyt Kaislaan sisään. (Siis mitä!) A ryömi aamulla häntä koipien välissä kotiin Kauniaisiin, jossa Marika oli siivonnut. Marika pakotti A:n ruuan jälkeen suihkuun ja pesemään hampaat, ja sitten jatkettiin matkaa naisten jääkiekkopeliin Kisahallille. Suomi otti turpaansa kymmenpäisen kotiyleisön edessä ja Asta nukahti, kun väsytti. Pena raahautui myös paikalle, vanhalle viinalle haisten ja kiroillen ja soijajuomaa imien. Lopulta Marika myös kiltisti ajoi Astan Prkleeseen, jossa baarimikko antoi irvaillen sen lompakon takaisin. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin.



Tänään, eli maanantaina, rankan viikonlopun jälkeen, Marikan on aika palata takaisin Seinäjoelle. Asta jää Helsinkiin, töitä, töitä ja sellaista. Sitten ensi torstaina on vielä koulun viimeiset Halloweenbailungit ja voidaan rauhallisin mielin siirtyä pikkujoulukauteen. Jäädään odottelemaan, kumpi kyläilee kumman luona seuraavan kerran, lähteekö Asta Seinäjoelle vai palaako Marika Helsinkiin? Vai tavataanko jossain puolessa välissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti