Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 17. helmikuuta 2012

Ystävänpäivä

Gunillojen ystävänpäivä meni normaaleissa merkeissä. Asta luki koekeisiin, koska vaihtelu virkistää ja Marika meni melkein keikalle, mutta sitten satoikin liikaa lunta, ja se katsoi Salkkareita ystävättärensä kanssa ja söi suklaata.

Muuten elämä on rullannut ilman mainittavia juhlallisuuksia, Gunillat on elelleet rauhallisesti ja välillä kinastelleet Katri Helenasta ja sen suhteesta musiikkiin.

Asta siivosi huoneensa lattiasta kattoon ja äärettömyyksiin. Ongelmia aiheuttanee vain Clas Ohlsonilta ostettu kuminen ilmapatja, joka toiveekkaasti toteuttaa parisängyn virkaa.

Siihen on nimittäin tullut reikä, eikä reikä ole paikallistettavissa aivan helposti. Joka aamu Asta siis herää, kiukkuisena tyhjä nahkaläntin päältä, selkä kipeänä. Uusia parisänkyjä tai teippirullia siis otetaan vastaan, toiveissa on myös poikaystävä.

Astalle komea aatelinen lihaskimppu, joka harrastaa kokkaamista ja kulttuuria, viljelee latinan kielisiä sanontoja ja pitää koirista.

Marikalle mielellään kääpiökasvuinen hieman nuorempi poika, jota se voi pomputtaa ja komennella. Aknella, suomenkielen taidolla tai änkytyksellä ei ole niin väliä. Rakkaus on tärkeintä!

Asiasta vielä kerran kukkaruukkuun, Gunillojen kotona on alkanut ilmeisesti kummitella.


Omituisia ääniä ja kolahduksia kaikuu Gunilloiden kammiossa öisin ja joskus päivisinkin. Televisio menee itsestään päälle ja asiat katoilevat. Mutta ei siitä sen enempää, se on liian pelottavaa. Varsinkin öisin.

Tänään on Akatemialla taas juhlat! Ystävänpäiväbileet! Astalla on huomenna töitä, mutta hän menee kuitenkin näyttäytymään seurapiiritilaisuuteen. Marika ei viitsi vaivautua, sillä hänellä on käsissään jotain suurempaa. Jotain metallista ja jotain, mistä me voimme vain haaveilla. (Asta on kateellinen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti