Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hei Heikki!

Me omistetaan tämä merkintä Gulli-Heikille. Se on jo pitkään ansainnut erityishuomiotamme, koska vaikuttaa suuresti Gunillaluolan toimiin Penan ja Tiinan ohella. Marikaa ujostuttaa, vaikka oikeastaan tämä merkintä oli sen idea. Tässä on myös salaliiton makua, mikäli Heikki kommentoi tätä, se on lukenut ja nalkissa.


Asta on tuntenut Heikin Orivedeltä saakka. Sen jälkeen he ovat kovasti, karikkoisesti seikkaileet muutaman kesän ja talven yhdessä.


Nyt Heikki väittää ettei lue tätä blogia! Me emme usko sitä. Vastustamme sosiaalipornokaupan leimaa.


Gulli-Heikki on tietysti osallistumassa Gunillaluolan eeppisiin päätösbileisiin toukokuussa. Hyvä Heikki!


Me tarjotaan sulle ja susta ohjelmanumero. Ensiksi laulat singstaria muutaman kerran yksinäsi ja sittemmin dueton valinnaisten naisten kanssa. (Ei Astan, koska Marikan valikoimasta ei valitettavasti löydy Kaija Koota, vaikka se onkin osoittanut lämpenemisen merkkejä kyseistä artistia kohtaan. Muutenhan se olisi sydämien kohtaaminen "Kuka keksi rakkauden"-merkeissä.)


Sitten on vuorossa Mänttäläinen leikki nimeltä "Venäläinen posti". Tämä oli tuntematon käsite Astalle, ennen kuin hän tutustui Marikaan. Heikki, sä olisit siinä pääosassa, koko ajan! Tuhma pikku-Marika on leikkinyt sitä kavereidensa kanssa jossain omakotitalon ullakolla.


Eipä sitten muuta, perus kärsämöt eli kännit eli lärvit eli laatat. Ei, ei laattoja. Jotain me ollaan Penalta opittu. Ruoka pysykööt sisällä, vaikka kuinka juhlittu olisi.



2 kommenttia:

  1. Kyllä sitä venäläistä postia Lopellakin leikittiin kun minä olin nuori! hahahaaa

    Rakkain terveisin ystävänne HENNI HÄMMINKI

    VastaaPoista