Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tulkaa perään


Vihdoin koitti siis sekin iltama, jolloin Gunillaluolan oli tarkoitus kohdata kunniakas päätöksensä. Ensimmäinen vieras Sonja  ilmestyi kinkereihin jo kolmen aikoihin ja toi lahjaksi viinipullon ja muffinsseja! Gunilloiden lempiruokaa siis, kiitokset vielä Sonja. Pena vaikutti osaltaan myös positiivisesti sisustukseen. Vaikka Gunillat olivat mielestään huolehtineet kaikesta, oli kertakäyttöastiat päässeet unohtumaan. Pena nappasi myös tarkkana pitkäkyntisenä oheisen kartain Maailma kylässä - tapahtumasta. Ja sehän sopi teemaan kuin nenä päähän.

 

Tarjoamispuoleen oli kiinnitetty myös huomiota. Nälkäiset veiraamme saivat kansainvälisesti sipsiä, herkkutikkuja, chilipähkinöitä ja patonkia, muffinsseja, englanninlakuja ja dippikastikkeita. Sekä boolia, jossa oli raparperiä, giniä ja mutanttimansikoita koristuksena. Kaikki meni ja vain muruset jäi.


Gunillat valmiina! Marika esitti venäjää, punaiset kengät, siniset housut ja valkea paita. Asta oli Irlanti, mutta sitä ei ilmeisesti kauheasti nähnyt. Se oli räpeltänyt hiuksiinsa jotain apiloita muistuttavaa. Tässä Gundet on vielä suhteellisen freesejä.


Paikalle saapuivat myös Veera, Henni-Hämminki ja Veera. Isot plussat kaikille bileisiin pukeutuneille! Kukaan ei voittanut metroa, koska metro jää Marikalle. Se on huomattavan kiintynyt julkisiin kulkuvälineisiin.


Tässä Julia koristelee randompoikaa. Julle oli ottanut mukaansa väriliidut, joilla se koristeli antaumuksella varsinkin poikien naamoja. (Ja vähän muutakin, kuten alla olevista kuvista näkyy. Aijjai! Oot Julia seireeni!) Huomatkaa taustalla Suomen lippu! Kuului rekvisiittaan, ei sisustukseen.


Multimaallisen maailmanrakkauden huipentuma parvekkeellamme. Pulloja ei muuten ole vielä palautettu, niistä tulee varmasti miljoona.


Pena ja Ino the Dino sohvalla aka metrolla. Iris ei keksinyt maata, joksika pukeutua, joten se kiskoi päällensä ensimmäisen Tiimarista ostetun puvun. Onneksi se oli noin hieno. Satumaa go go!


Marikakin innostui lopulta tuhrimaan naamansa. Siihen meni noin kolmen siiderin ja yhden boolilasillisen verran.


Tarkoitus oli kiinnittää huomiota Gunillaluolan bileiden hulvattomimpaan hetkeen. Kaikki vieraamme laulavat karaokea. Ei tarvita muuta kuin singstar niin kaikki viihtyy. Asta ja Iris saivat singstarin huonoimmat pisteet ikinä, mutta ei se haittaa kun kukaan ei kuullut, kun ne olivat niin kännissä.


Ryhmäkuva Siljasta, Inasta, Veerasta ja Marikasta. Maskit on valmiina ja promilleja veressä. Om om.


Max neuvoo tyttöjä ja Sartsa kyrää nurkassa.


Yleiskuvaa.


Bileisiin saapui myös Maija, Marikan työkaveri  Ruotsia kannustaen. Se oli saletisti mielissään kun ne voitti euroviisut.


Kello oli ehkä viisi aamulla, kun istuttiin Ruttopuistossa ja syötiin. Nam nam nam.



Aamun tilannekuvaa roskasäiliöstä eli Gunillaluolasta. Onneksi vieraat aika siististi olivat laittaneet pullot a tölkit ja purnukat niille varattuihin paikkoihin.


Penan hienot mukit oikealla. Ja Valkovenäjän liput.




Ja aamulla olo oli tietysti niin rapea, että oli pakko hakea pizzaa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti