Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 25. toukokuuta 2012

Päätösbileet


Nyt se on viraalista! Asta on historian professori ja Marika roskilden pomo! Meillä on valmistujaispaperit Työväen Akatemialta ja me ollaan melkein aikuisia.


Aikuisuudesta puheenollen. Kuvassa asta ja muikea hymy, kun komea miestarjoilija tarjoilee sille kurpitsakeittoa alkupalaksi. Meillä oli nimittäin koulussa juhlalounas. Siellä sai viiniä (Asta, kaksi lasillista. Marika, yksi lasillinen.) ja ruokakin oli kohtuullista ja sitä oli paljon.


Illalla kaikkien juhlallisuuksien jälkeen suuntasimme Mekkaan eli Viherlaaksoon kera Veeran. Marika innostui kuvailemaan poliiseja ja Veera yritti kesyttää yhden Lassien. Lassie ei kuitenkaan lähtenyt kanssamme bubiin vaan palasi isäntänsä luokse. Ohessa yöllistä tilannekuvaa poliiseista.


Viherlaaksossa tapasimme totuttuun tapaan kunnon uroksia. Tässä eräs komistus hakee meille juotavaa, koska se oli ehto että sai istua meidän pöydässä. Sen pyöräteline vilkkui penkeille saakka, ja saimme yhdessätuumin ihaistella tuota karvakäytävää.


Marika ja Veera kapakan kuninkaina. Ihastuttava, joskin karvainen baarimikko muisti myös miten Asta juo viininsä: 24 centtiä valkkaria, pari jäätä ja punainen pilli. Tosin nyt meillä tuskin on enää ikinä asiaa Viherlaaksoon, koska kävi niin nurinkurisesti, että Asta pölli mukaansa pari tuoppia. Täynnä kultajuomaa. Ja baarimikko lähti perään.


Tässä pöytämme antia. Tutut jekkusnapsit. Ja viini. Ja siideriä.


Julia, Veera, Veera, Marika ja Asta. Koulun pihalta, viimeinen ilta ja Akatemian nimeen, aamen. Myöhään yöllä tai sitten aikaisin aamulla Asta ja Julia kävivät heittämässä talviturkin pois. Nimittäin Akatemian pihalla olevassa suihkulähteessä. Kylmää oli!


Skoolaus viimeiselle ruokailulle Akatemialla ikinä. Asta ja Marika saivat stipendin parhaista jutuista ikinä.


Veera ja botoxilme. Veeralla oli kova uho ja meininki ettei se juo mitään. Toisin kävi, Marika komensi pyöräilijä Paten tuomaan Veeralle kaksi siideriä ja siitä se sitten lähti. Joskus neljän aikoihin Asta, Marika ja Veera suuntasivat kotia kohti. Veera äkkäsi auton pihalla, joka oli ilmeisen hylätty ja ryömi sen sisään. Asta fiksuna sitten perässä. Veera pääsi pois, mutta Asta sammui sinne. Kahden tunnin kuluttua se heräsi sieltä paniikissa ja ryömi takaisin Pienen asuntolan kellariin.


Huomenna vielä viimeiset, eeppiset bileet ja sitten hyvästi. hyvästi Kauniainen, hyvästi Akatemia ja Akatemian pojat, hyvästi Gunillaluola, hyvästi lammet ja metsät ja tervetuloa kesä! Muistakaa, että juhliimme pääsee vaan VIPIT! (vielä on mahdollisuus lahjoa meitä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti