Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vapputunnelmia ja tulevia työkiireitä


Meidän vappuaattomme alkoi Työväen Akatemian vappupirskeillä. Ei saatu mainoksessa luvattuja munkkeja, makkaraa taas ei huolittu, pepsikin evättiin, mutta vaahtokarkit ja suolakalat olivat hercullisia. Seura oli sangen miellyttävää, ihmiset olivat hyväntuulisia ja sää kaunis. 

Kuvan taisi ottaa Henni-Hämminki, joka oli tilaisuutta varten kihartanut punaiset kutrinsa. Marika ei pystynyt juomaan ehtaa tavaraa, mutta onkin aina panostanut enemmänkin määrään kuin laatuun.


Oltiin päivemmällä vierailtu Lepuskissa ja Marika oli toiveekkaasti ostanut Citymarketin veikkauskioskilta  arvan. Mikäli oli onnistanut, Mara olisi jäänyt pois töistä ja juhlinut vappunkia meidän kanssamme. Astalla ja Marikalla on molemmilla nyt suuri työrupeama muutenkin edessä. Kaikkiin rakkauskirjeisiin ja treffipyyntöihin ei siis ehditä vastata. Älkää huoliko, muistellaan vain rauhassa Gunilla-luolan kuolema-bileitä. Ne on suunniteltu tuhannen kymmenien syntymäpäivien ja tuhansien vappujen juhliksi. (Jos et ole varma osallistumisen etiketistä, tarkista se edellisestä päivityksestä.)


Meidän oli siis lähdettävä Akatemian juhlista, koska Marika kiiruhti töihin ja Asta ystävälleen Lauralle Pasilaan. Sitä ennen Astan oli kuitenkin alleviivattava lähtönsä. Kuvassa siis Astan lyömätön vappupuhe, joka kuulosti shamppanjapullon avaaamiselta ja sangen innostunut ja eläytyvä yleisö. Ilmankos meitä ei haluta mihinkään bileisiin, kun istutaan vaan nurkassa syömässä muffinseja ja juoruamassa. Ja ainoa kun osallistutaan johonkin yhteiseen, on se kuka huutaa kovimmin.


Marika oli panostanut siihen raaputusarpaan (6 €) mutta Asta osti vappupallon (6.95 €). Valinta oli  vaikea merirosvo, Pikku Myy ja shampanjapullon välillä, mutta lopuksi päädyttiin jälkimmäiseen. Kun astuimme Kauniaisten rumimman talon ulko-ovesta ulos, pallo karkasi. Koska tunnearvo oli sillä hetkellä suuri ja promillet veressä arveluttavat, Astalta pääsi itku. Marika käytti tilaisuutensa ikuistamalla ilmapallon raadon, jota jättiläispuu käyttää nenäliinanaan.


Kun Asta oli riehumassa Gulli-Heikin ja Lauran kanssa Kalliossa, Marika saapui töistä kotiin ja löysi ilmapallon maasta. (Toinen versio tarinasta on se, että Marika saavutti apinan voimat ja apinan raivolla kiipesi korkeaan puuhun, jonka jälkeen rikkoi folion valkaistulla hampaillaan ja imi sen ulos. Sen jälkeen se soitteli pilapuheluita Akatemian pojille.)



Marika ikuisti työmatkallaan Haavis Amandan ja komean nuorukaisen. Mieli olisi toki poltellut kahlaamaan altaaseen ja laulamaan ylioppilaiden lauluja, sekä ehkä, kenties, olla kuvassa Haavis Marikana. Mutta töihin oli mentävä, siellä oli illalla tärkeä keikka. Klikkaa, niin löydät bändin, jonka tahdissa Marika tarjoili. 

http://www.youtube.com/watch?v=vTRd02vDyYc

Samaan aikaan Asta oli hukannut lompakkonsa Kallioon. Kortit oli pakko kuolettaa, mutta hänelle tarjottiin Las Vegasissa muutama juoma, joka helpotti oloa. (Paitsi ei enää kahdeksalta aamulla.)

Yöksi oli takoitus suuntaa Gulli-Heikin luokse juomaan Fresitaa, mutta Hege sammui ja Patella tuntui olevan paremmat bileet.


Nyt on juhlimiset juhlittu myös Astan osalta. Nyt alkaa työ, arki ja vastuu. Meillä molemmilla on hirveä työrupeama edessä. Asta edustaa seksikkäimpänä kirjastotätinä Helsingin seudulla, ja harkitsee vakavasti nimensä vaihtamista Gunillaksi. Marika toimii Gralundin urheiluhierojana ja rekrytoi kaikki komeimmat kisaturistit ja pelaajat Gunilla-bileisiin. Vaatimuksina Marikalla on pituus ( n. 160 cm), hartialeveys (pulkannarut on ok) ja ulkonäkö yleisesti (Sauli Niinistö on komee ja Timo Soini charmikas). 


Kisakuntoja toivotellaan kaikille! Nähdään viimeistään Gunillojen päätösbileissä. Vai nähdäänkö? Mielessämme, oranssissa futuristessa keittiössämme, Metron varjossa kypsyi ajatus. Olisiko ketään kiinnostunutta lähtemään kanssamme Ruotsiin, Tukholmaan risteilemään? Ei varmaankaan,  mutta toivossa on hyvä elää.  

Jos kiinnostaa, ota yhteyttä osoitteeseen elbasha_telmes2005@yahoo.com

Sieltä vastaa nuori, komea allaspoika, johon meillä oli ilo tutustua Egyptin lomallamme. Siitä lähtien tästä iilimadosta ei ole päästy irti, ja todistuksena hänen sitkeydestään kopiomme seuraavan yksityiskeskustelun hänen ja Marikan välillä.




1 kommentti:

  1. Lisämausteena:

    Tito Casablanca
    هاى
    hay
    marika
    how are you
    ok I want your mobile number because I will travel to Sharm after 3 days I can not be in contact with you by Facebook Therefore I will be in contact with you by Mobile

    Se kuka arvaa oikein, että antoiko Marika puhelinnumeronsa Lovelylle saa pähkinän!

    VastaaPoista