Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 14. toukokuuta 2012

Kiire

Lukuisten treffipyyntöjemme ja kirjoitusanelun jälkeen alennumme seuraavaan tiedoksiantoon: Astalla ja Marikalla on hillitön kiire.

Emme ehdi käydä baareissa niin usein kun haluaisimme, vietämme aikamme lähes yksinomaan töissä, koulussa ja kuntosalilla.

(Perjantaina Asta tosin käväisi baarissa, mutta Marika oli niin masentunut isänmaan tappiosta, ettei tullut paikalle.

Asta oli myös eilen baarissa Gulli-Heikin kanssa, mutta sitä ei lasketa, koska tänään ei ollut darraa.)

Gunilla luolan kuolema-bileitä sen sijaan olemme ehtineet suunnittelemaan telepaattisesti. Niistä tulee mahtava seurapiiri tapahtuma, johon koko Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniasten kerma ja kreemi on kutsuttu. Metron ottajille lienee sievoinen jono, mutta pidelkääpä hevosianne, parhaan asun omaava sen saa. Kuulimme kyllä huhua, että Hämminki-Henni olisi ostanut itselleen amerikanlippukuvioiset bikinit ja laakerinseppeleen. Gulli-Heikki lupasi ilmiintyä paikalle päällään jotakin lappalaista, sillä hän on kotoisin jostain Rovaniemen takaa, ja se on kauempana kuin Mänttä. Kerromme tämän, sillä tiedämme ettei Heikki lue blogia. Hän tuskin siis suuttunnee mikäli paljastamme salaisuuden. (Muna kovana odottelemme, että paljastelisi enemmänkin.) Penan asuvalinnasta emme ole kuulleet juuri mitään. Hänet on kyllä nähty ruotsinlaivalla, joten oletamme hänen valintansa osuneen naapurimaahamme Ruotsiin. Penan varustuksen tuntien  asu on seuraavanlainen: Liian paljon meikkiä, liian vähän vaatteita, kakkonen kipeänä ja liimaletti käsipuolessa. Plus 3 promillea veressä. Tule sellaisena kuin olet!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti