Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 24. helmikuuta 2014

Pasilan Pullat

Kuvassa Marikan römpsä ei kun pulla.

Huhuu? Mitä Gunilloille kuuluu? Kauniainen on jäänyt aikoja sitten selän paremmalle puolelle. Myös Lauttasaari, tuhannen desipelin porat ja vettelät sunnuntaiaamut ovat unohtuneet. Kesä on siis kaukana ja edessä.

Tosin pikkulinnut lauloivat ja kertoivat Glamour-Penan pitävän siellä linnaketta pystyssä. pidä lippu korkealla!

Gunillat ovat vaihtaneet tukikohtansa Pasilaan. Myös blogin nimen vaihtoa on harkittu, sillä Pasilan Pullat sopisi paremmin.

A ja M ovat edelleen persaukisia. Ja pulleita, hyvin pulleita. Tosin se johtuu talvesta. Talvella kuuluu kerätä rasvaa mahan ympärille, etteivät tärkeimmät sisäelimet jäädy. Esim. vatsan seudun sisäelimiä ei suojaa minkäänlaiset luut, kuten rintakehässä ja siksi tähän kohtaan kertynyt rasva on erityisen tärkeää. Varsinkin talvella. Muistakaa siis syödä pullaa ja sipsiä.

Mitäs muuta? Marika on ollut ryyppäämättä 8 viikkoa ja Asta viikon. Tätä juhlistettiin Marikan tyttökolossa itä-Pasilassa sunnuntaiaamuna. Marika oli omin pikku käpälin vääntänyt pullaa ja Asta saapui apajille. Pulla oli hyvää, kerma kuohkeaa ja hillo makeaa.

Lisäksi kevät ei ole enää kaukana ja sit voisi harkita sitä lenkkeilyä. Toi keskuspuistokin on tossa ihan nurkan takana.

Tärkeimmät asiat ei siis muutu. Kumpikin on pullea, jos mahdollista, entistäkin pulleampi. Kummallakaan ei ole poikaystävää. Eikä kumpikaan ole vielä keksinyt, miten rahat saisi riittämään myös palkkapäivän ohitse.

Treffipyynnöt vaikka blogin kommenttiosioon.

(Asta täsmentää: Älä vaivaudu, jos oot alkoholisoitunut, ammatiltasi kirjailija tai muuten vaan idari.)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti