Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 18. heinäkuuta 2013

Juhlat!


Aateltiin kertoo, että samanlainen meno on jatkunut aina. Ylläolevasta kuvasta näkee jo Marikan reteet pullaotteet. Toi on sen ristiäiskuva.

Glamour-Pena valkkaamassa itselleen mieleistä. Se ei osannut päättää millä leikkis leikkejään, joten pistetäänpä pystyyn äänestys. Mikäs ois teidän mielestä paras? Penan lempisanonta on: Järvi ei soutamalla kulu, joten voitte siitä päätellä kokoluokan tarpeellisuutta. (Terveiset herra Kirahville :)


Meidän muutto Lauttasaareen on myös onnistunut. Kuskattiin kaikki käsikopelolla. Nyt meillä on myös huonekalut! Ne on viimeisintä desingiä, eli roskalavoilta ja kierrätyshuoneesta. Eipä ainakaan haittaa kun siiderit kaatuu ja tuolien jalat katkeaa. Tässä kuvassa A+M ovat justiinsa tulossa Astan äidin luota pesemästä pyykkiä. Kiitos äiti sanoo Asta ja toivoo, ettei se koskaan lukisi tätä blogia.


Puistojumppaankin olisi vakaa aikomus vielä mennä. Asta aikoo Zumpata, koska sitä oli aikoinaan iki-ihanalla Akatemiallakin. Liikeradat muistuu mieleen ja niin edelleen. Marika sen sijaan aikoo osallistua Lasten temppukouluun, koska ne tekee sirkusesityksen! Roolit on jo jaettu ja Marika sai sirkusapinan pääosan.

Koska Asta on juonut Marikan viinejä ja siidereitä useamman kuin kerran, se osti tilalle lemmenjuomaa. Se tulee tarpeeseen, sillä huolimatta kaikista kokelaista, sitä oikeaa ei ole vielä löytynyt.

Ja huomenna on perjantai, sehän tarkoittaa juhlia! Saa nädä miten niissä käy, pysyykö dyykatut kalusteet kasassa ja ollaanko hengissä vielä lauantaina. Sunnuntaille ajateltiin Taru Sormusten Herrasta-maratoonia. Kyseisten leffojen miesten jakaminenkin meni hyvin, sillä Asta sai Aragonin ja Legolaksen ja Marika, joka on aina tuntenut vetoa hieman lyhempiin miehiin, otti koko hobittilauman.

Mutta mitä tapahtui Astalle Ruotsissa? Se jääköön arvoitusten joukkoon, mutta vihjeeksi: ei kannata kontata kusiaispesän lävitse, kiivetä veneeseen kännissä ja on aina mukavampi nukkua siellä virallisella leirintä alueella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti