Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Puolikas-Gunilla


Gunilla numero 1, eli Marika on matkustanut Suviseuroihin. No ei, oikeesti se on Tanskassa, festareilla, niin kuin alla olevasta kuvasta näkyy.Toinen Gunilla, numero 2. on nukkunut ensimmäisen yön uudessa Lauttasaaren kämpässä. Astaa vituttaa, koska taloa remontoidaan ja tänään poraaminen alkoin varttia vailla seitsemän. Mitä vittua? Onko se ees laillista? Mutta raksamiehet on ihania, yhdellä oli letitetty parta. Täytyy kysyä, suostuisiko se rassaamaan vähän Astan putkia. Sillä kun on ollut jo vähän aikaa kuivakausi.


Ylläolevan kuvan Marika lähetti Astalle. Huomatkaa rento ote siideristä, kumisaappaat ja trendikäs lakki. Toi on varmaan uusinta uutta ja supermuodikasta Mäntässä. Taitaa Marika odotella hevoskyytiä festarialueelle. (Suuttuukohan Marika, kun Asta julkas tän kuvan ilman lupaa? Se on niin tarkka.)


Tossa on Marikan, Maija-mehiläisen ja Veetin ostokset.Tanskassa kaikki lienee ihmeellisempää. Kaikkii varmaan kiinnostaa ihan hirveesti, mitä ne juo Tanskassa.

Asta on miettinyt Marikalle kotiinpaluuyllätystä. Gunilla 2. tapaa olla vähän sellainen lörppähuuli ja juoda Marikan siiderit ja viinit. Palkkapäivä kurkkii nurkan takaa, ja tekis mieli järjestää jotkut kunnon kinkerit kun Gunilla 1. tulee kotiin. Astalla on vähän ikävä sitä.

Muistatteko rekka-asentaja Penan? Se ei enää korjaa rekkoja, ehei, se kävi suviseuroissa, eheytyi ja seurustelee mukavan herrasmiehen kanssa, tulevaisuudessa nimittäkäämme häntä Kirahviksi, ei siksi että se on kiltti vaan koska se on myös pitkä. Kirahvilla on purjevene ja Pena (nykyisin Klamour-Penanakin tunnettu) lupasi, että Gunillat pääsee joskus purjehtimaan sillä. U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A. Siideri kouraan ja kapteenin hattu päähän, siihen Gunillat on luotu. Lokinpaskaa silmään ja merisairaaksi vaan, hiiio hoi. Merillä pitäs varmaan juoda sitten ainakin rommia.

Taitaa tulla Guniloille vähän kiire, kun Klamour-Penakin puree nykyisin banaania. Söpöt pojat, soitelkaa jos ootte Lauttasaaren suunnalla.

Pullopostia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti