Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 17. huhtikuuta 2012

Ollaan rumia ja herkutellaan


Päivänä eräänä tulin sangen nälkäisenä kotia. Olin osoittanut suurta lahjakkuutta kuntosalilla ja yhden aikoihin alkoi nälkä murista. Kotona Marika makaili vielä, olihan sen vapaa päivä ja oli yhtä nälkäinen. Uni vaatii voimia. Tämä tapahtui lauantaina.

Meillä oli sellainen herkuttelu olo. Ei ihan viitsitty vääntää sitä peruspastaa tomaattikastikkeessa, vaan jotain spesieeliä teki mieli. Me päätettiin leipoa pizzaa.

Marika soitti mammalleen ja sai ohjeet herkulliseen pizzapohjaan. Siihen tuli 5 dl vehnäjauhoja, 2 dl maitoa, 1 rkl sokeria ja 1 ja puolikas tl suolaa. Ja rasvaa 2 dl sulaneena.


 

Koska emme omistaneet kaulinta, käytimme luovuuttamme, kuten kuvasta näkyy Marika leipoo Alkon halvimmalla ja herkullisimmalla valkkarilla. Tasaista jälkeä tuli! Söin salaa vähän tota taikinaa.



Tässä meidän lapset valmiina! Mun pizza on tuo vasemman puoleinen, josta puuttuu palanen. En nimittäin jaksanut odottaa loppuun saakka, vaan kärsimättömänä kiskoin sen uunista. Mun pizzassa oli: Mozzarellaa, jalopenooja ja tuoreita herccusieniä ja tomaattia. Marikalla oli pullaa, tomaattia, kinkkua ja jalopeenoja. Kaikki meni!



Kuvasta huomaatte syyn juomattomuuteen. Lapsen isä on tuntematon, mahdollisesti joku tai kaikki Akatemian pojat. Huomioikaa kulahtaneisuuteni, sillä takatalvi iski nyrkillä naamaan.


Tosiaan! Kerroin aikaisemmin mun alkoholilakostani! Lauantaina oli Gulli-Heikin tuparit. Pinnistelin ja ilmaisesta jallu ja rommi tarjonnasta huolimatta pysyttelin selvinpäin. Marika saapui myöhemmin ja sekin kiskoi vain kolmisen siideriä. Viimeisellä junalla kaahasimme Kauniaisiin ja nukuimme onnessamme myöhään.

Pysyttelin täydellisen, antaumuksen alkoholilakossa kahdeksan päivän ajan.Mutta sitten aurinko paistoi ja Kallio valkeni ja kimalteli ja säteili. Menin darraisen Gulli-Heikin kanssa terdelle ja tilasimme kultaista juotavaa. Siitä se sitten lähti, käsistä. Se onkin jo toinen tarina.

Ja koska uudet alut ovat aina mahdollisia, alkoholittomuus jatkuu!

Tiedossa on myös juhlat ensi perjantaina. Silloin ystävättäremme Julle, Henni-hämminki ja Veeter Pan saapuvat Kauniaisten rumimpaan taloon. Pidämme tyttöjen illan ja lähdemme rellestämään Helsingin yöhön. Tarkoituksena on löytää kaikille poikaystävät.

Treffipyyntöjä odotellessa,

Asta-Nasta ja henki-Marika, joka on nyt THE RASMUKSEN KONSERTISSA. Ehkä Lauri lähtee meidän kanssa perjantaina?

2 kommenttia:

  1. Lauri on sit varattu mulle! hehehe

    -Henni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopineehan tuo, kunhan Marikalta ensiksi kysytään! Onnea, hämminki-Henni

      Poista