Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 13. huhtikuuta 2012

KEVÄT

http://s1175.photobucket.com/albums/r626/kemaland/jipin%20Istanbul%2018%20to%2019%20mar/?action=view&current=11vesisily.jpg#!oZZ1QQcurrentZZhttp%3A%2F%2Fs1175.photobucket.com%2Falbums%2Fr626%2Fkemaland%2Fjipin%2520Istanbul%252018%2520to%252019%2520mar%2F%3Faction%3Dview%26current%3D1lentokoneestanhty.jpg

Ylläolevasta linkistä aukeaa sivusto, josta voi tirkistellä mun alastonkuvia. No ei, siellä on meidän matkakuvia Turkista, mutta toistaiseksi sinne on tehoiskenyt vaan hifistelijävalokuvaaja Patrick. Kaikki oikeudet siis pidätetään ja nekin pidätetään, jotka käyttä kuvia itsetyydytyksen inspiraationa. Onhan siellä kuvia aika kuumista ihmisistä. Ja kissoista, älkää unohtako kissoja.

Tänään on ihan mahtava päivä! Kerron teille salaisuuden, mutta kerron sen jossain vaiheessa ja hyvin pienellä.


Se on kuulkaa kevät! Meidän Kauniaisten rumimman talon takapihalle on ilmestynyt taas uima-allas, sellainen pommikuoppa jossa Marika harjoittelee syvämerensukellusta tulevaa Egyptin ei kun Australian matkaansa varten! Kevät näkyy muutenkin, vaikka huhtikuun sanotaankin olevan rankin kuukausi. Mutta ei se oikeasti ole. 

Tänään aamulla kuulin kun linnut lauloivat lähtiessäni töihin. (Oon tipattomalla määrittelemättömän ajan. Tuleekohan musta tylsä? NO EI!)

Eilen vierailin kaverini Lauran luona. Me katottiin munat kovina Edward Cullenia sirkuspoikana ja sen jälkeen kiihkeästi odottamaamme Johanna Tuksun pidätystä poliisiteeveessä. Emme pettyneet, paitsi uutisen lyhyyden vuoksi. Ja juotiin me teetä ja haukuttiin miehiä.

Tänään sain tietää, että sain kämpän! Ruskeasuolta. Mikähän se on. Sinne saa tuoda lemmikkejä, eli kaikki kaverit on tervetulleita.

Luffe on saapunut keskuuteemme Englannista. Se pitää ehkä pileet tänään Jollaksessa. Ja huomenna on Gulli-Heikin tuparit, se on päätynyt henkiseen kotiinsa baarin yläkertaan. Eli mulla ei tule tylsää pommaclasi kädessä.

Hei oon niin maanisen hyvällä tuulella, että pelotan kaikki ihmiset pois. Musta tuntuu että puurokin maistuisi suklaalta nytten! Mutta tänään ei tarvitse syödä puuroa, koska Henni ja Julia tulee meille leipomaan, mitäs muuta kuin PULLAA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti