Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Liikkuva laatta ja ilta tyttöjen


Eilen oli siis se tyttöjen ilta. Marika oli aivan varma, että hänellä käy tuuri, koska horoskooppi niin lupaili. Asta kielsi sitä lukemasta omaansa, koska se puolestaan enteili katastrofia. Ilta oli ehkä jotain näiden väliltä.



Kuten arvata saattaa, mukana meiningeissä ja aallokoissa oli myös krapula-Pena. Voisimme mainita jotain omiin muroihin kusemisesta, jos se olisi viisasta. Kaikkihan me joskus jotakin. Virheistä oppii ja niin edelleen, vaikka sen tekisikin kolmesti.

Marika ja Pena siis saapuivat Kauniaisten rumimpaan taloon (jossa asuu kauneimmat naiset) ennen Astaa, joka juuttui ärsyttävien ihmisten ruuhkaan keskustassa. (Kuka vittu keksi Hullut Päivät ja kuka vittu sieltä yhtään mitään ostaa.) Penalla oli ollut juhlamenoa edellisenä iltana, ja koska Marika on todellinen ystävä, jolla on aina iPhone kädessä, se otti kuvia Penan tuskan hetkistä.

Laatoitetun pinnan saivat ratakiskot, liikenneympyrä ja nurmikko.

Eikä edellinen iltakaan ollut ollut erityisen hauska vaan sai Penan julistamaan itsensä totaali lepakoksi.

Tiesittekö muuten, että vain lepakot saavat sanoa toisiaan lepakoiksi? Sen Asta ja Marika oppivat eilen.



Nämä olivat meillä, nämä naiset ihanaiset. Pena, Veeter Pan, Asta, Henni, Julle ja Marika mainiona keskellä. Näytetään kaikki vähän keskosilta, mutta se johtuu Fresitosta ja valaistuksesta.

Ilta soljui jouhevasti. Keskusteltiin mm. miehistä, (kyllä, kaikki kolme tuntemaamme miestä olivat tässä listassa)lepakoista fläp fläp ja Akatemian helmi-ihmisistä. Julle hauskuutti meitä rivoilla tarinoillaan ja penisnälällään.

Sen jälkeen suuntasimme Kallioon. Ängimme itsemme väkipakolla Gulli-Heikin ihmeelliseen asuntoon. (Myöhemmin Asta suuttui ja haukkui Hegeä apinaksi ja äpäräksi, koska se ei suostunut jatkoille. Anteeksi Heikki. Kumpikaan ei ole totta, oot tosi kiva. Tee. Asta, Marika ja Henni.) Sieltä suuntasimme Kallion mekkaan, Majavaan. Siinä sitten killitteltiin ja kärvisteltiin ja horoskoopista huolimatta miehet ei huolineet Marikaa. (Vaikka erään lähteen mukaan Marika on "sangen vetävä naaras".)

Kukaan ei suostunut lähtemäänAstan, Marikan ja Hennin kanssa jatkoille. Kallioon oli laskeutunut salaperäinen sumu ja ankeuttajat lipuivat toveriemme sydämiin.

Keksimme omaa kivaa.


Menimme siis syömään. Marika ja Henni tilasivat ydinvoimaa. Asta tilasi falafelrullan joka oli halon kokoinen. (Eikä syönyt sitä kokonaan. Se levisi laukkuun ja tahri sisällön salaatilla. Hyi!)

Tuo kuppi muuten on täynnä valkosipuli öljyä.



´Loppumatka menikin väsyneesti. Marika ja Henni päivysti viimeisessä L-junassa ja takana on niiden sulhanen. (Tässä kuvassa Asta sanoi: "Ajatelkaa vanhempianne harrastamassa seksiä." Tarkoitus oli saada hauska tilannekuva. Marika kauhistui ja Henni kuolasi.)





2 kommenttia:

  1. hyivittu tota valkosipuliöljyy saatana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah meinasin kirjoittaa siihen jotain, mutta rupes ittenikin vituttaan. Omistin ton kohdan kuitenkin sulle :D

      A

      Poista