Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 11. lokakuuta 2012

Lisää Seinäjokea.

No niin. Päätettiin sitten kokeilla S-joella vähän chatroulettea sunnuntaina.Niille jotka eivät tiedä mitä se on, niin se on sellaista, että ihmiset eri puolilta maailmaa chattailee kameran välityksellä. Jos keskustelukumppani ei kiinnosta, niin sitten vain painaa että "NEXT". Me kokeiltiin tätä Maran ja Penan kanssa ensimmäistä kertaa. Ja heti pärähti ruutuun vanha ja harmaa muna. Marika otti rivakasti kuvan. No ei toi muna ihan ensimmäinen juttu ollut. Pena pääsi toteuttamaan itseään, ja kirjottelemaan turkkilaisille rivouksia englanniksi. Se oli aika lahjakas siinä.





Pena perse pystyssä Pohjanmaalla. Tämä kuva on menomatkalta, kun Marika kyyditsi. Oli kyllä aika paha darra ja Penan vatsa ei sietänyt enää lämmintä kaljaa. Marikalla taas puhelin näpissään.Asta lannoitti auton takana pohjanmaalaista peltoa.


 Takaisintulomatka ei sujunut ihan suunnitelmien mukaan. Asta ja Pena päättivät yrittää peukkukyytiä ja kyllä sitä kyytiä saikin. Korkein aika mitä jouduimme odottamaan, oli puolituntia. Pena nappasi kuvan sateesta kiiltävästä tiestä ja peukuistamme. Paikka oli nimeltään Umpimettä, oikeesti oli. ja käytiin ihan sellaisissakin paikoissa, joita ei olisi luullut olevan olemassa. Ainakaan niitä ei löydy kartalta.

Astan ryyppäämättömyystauko vähän kostautui. liftaus on nimittäin hauskempaa humalassa, näin tuumi ja osti Marikalta virolaista viiniä. Tampereen kohdalla tuli oksu, VR oli vittumainen ja myi kalliit liput, mutta lopulta oltiin yöllä kotona.

Ai niin! Hei niille, jotka ihanassa Akatemiassa lukee tätä, niin siellä kiertää sellainen juorunpoikainen, että Asta ois kännissä rikkonut television yhteisistä tiloista. Hei haistakaa paska ja hankkikaa elämä luuserit! Mitään en ole rikkonut, jumalauta. Miksi Akatemialle sattuu aina niin helvetisti moolokkeja?! Oikeesti. Joku roti.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. hei, screenshottejakin voi ottaa jos haluaa vähän selkeemmän kuvan ruudulla tapahtuvista jutuista :)

    VastaaPoista