Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Gunillat seilaa Lauttasaareen.



Tervehdys!

Hyvin alkanutta yhteistyötä ei ole syytä purkaa. Koska Asta ja Marika ovat huomanneet tulevansa erinomaisesti toimeen, he päättivät jälleen lyödä viisaat päänsä yhteen ja perustaa uuden luolan.

Luola sijaitsee tällä kertaa Lauttasaaressa, eli melkein Espoossa, rikkaiden alueella ja sitä rataa. Lasitettu parveke, jolta voi aamuisin seurata lähteviä laivoja ja juoda aamukahvia on toki paras. Marika haaveilee pallogrillistä, tuokaa joku sille sellainen!

Kämppä on kaksio ja Asta ja Marika ovat jo suunnitelleet muutamia bileitä.

Ensiksi tulee tietysti tuparit. Tuparien teema on vielä ratkaisematta, mutta mukana juhlissa on tietysti Gulli-Heikki, kaikkien naisien ystävä Pena, Tiina Poppamies, serkku-Herkku Kupla, uutena tuttavuutena Fellu ja sen koirakaveri Haifa, Aimée ja Laura.

Sitten on tietysti Marikan 18-vuotis synttärit. Ensimmäisen kerran se saa juoda alkoholia laillisesti. Lahjatoiveina on kolmipyörä, maitovaahdotin ja muurahaisterraario. Ja poikaystävä, tietysti.

(Asta on muuten harkinnut että tekisi lapsen. Se olisi hauska, koska elämä on viimeaikoina vaikuttanut hieman tylsältä. Lapsesta tulisi takuulla ihan normaali.)

Sitten on tietysti blogibileet. Eli bileet, joiden aika, paikka ja teema ilmoitetaan vain blogissa, jolloin saamme tietää ketkä tätä todellisuudessa lukevat.

Kuulemisiin!

2 kommenttia:

  1. Lauttasaaren Lepakkoluola; jokaisen luolattoman, luokattoman ja luulottoman lentohiiren lojumaloossi

    VastaaPoista